Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62711
Назва: Сучасний стан та перспективи розвитку конкурентоспроможності харчової промисловості України
Автори: Тушинська, Л.
Науковий керівник : Мацелюх, Н. П.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Тушинська Л. Сучасний стан та перспективи розвитку конкурентоспроможності харчової промисловості України. Економічні детермінанти розвитку сільськогосподарських підприємств України: матеріали круглого столу, 11 квітня 2018 р.; наук. кер. Мацелюх Н. П. Харків: ХНТУСГ, 2018. С. 185-188.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62711
Розташовується у зібраннях:Економічні детермінанти розвитку сільськогосподарських підприємств України

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
mater_kr_still_2018-185-188.pdf268.52 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.