Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62711
Назва: | Сучасний стан та перспективи розвитку конкурентоспроможності харчової промисловості України |
Автори: | Тушинська, Л. |
Науковий керівник : | Мацелюх, Н. П. |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Тушинська Л. Сучасний стан та перспективи розвитку конкурентоспроможності харчової промисловості України. Економічні детермінанти розвитку сільськогосподарських підприємств України: матеріали круглого столу, 11 квітня 2018 р.; наук. кер. Мацелюх Н. П. Харків: ХНТУСГ, 2018. С. 185-188. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62711 |
Розташовується у зібраннях: | Економічні детермінанти розвитку сільськогосподарських підприємств України |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
mater_kr_still_2018-185-188.pdf | 268.52 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.