Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62369
Title: | Використання зелених паростків крест-салату у виробництві пшеничного хліба |
Authors: | Савченко, О. М. Богомолов, О. В. Клюй, І. Ю. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Савченко О. М., Богомолов О. В., Клюй І. Ю. Використання зелених паростків крест-салату у виробництві пшеничного хліба. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 516-519. |
Abstract: | Харчова добавка на основі зелених паростків крес-салату при виробництві пшеничного хліба позитивно впливає на життєдіяльність дріжджів та на структурно-механічні, органолептичні показники тіста. Використання фітодобавки підвищує ферментативну активність дріжджів, а це скоротить тривалість технологічного процесу приготування пшеничного хліба. Мікрозелень крест-салату збагачуює вироби вітамінами, макро- і мікроелементами. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62369 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_516-519.pdf | 604.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.