Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62369
Title: Використання зелених паростків крест-салату у виробництві пшеничного хліба
Authors: Савченко, О. М.
Богомолов, О. В.
Клюй, І. Ю.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Савченко О. М., Богомолов О. В., Клюй І. Ю. Використання зелених паростків крест-салату у виробництві пшеничного хліба. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 516-519.
Abstract: Харчова добавка на основі зелених паростків крес-салату при виробництві пшеничного хліба позитивно впливає на життєдіяльність дріжджів та на структурно-механічні, органолептичні показники тіста. Використання фітодобавки підвищує ферментативну активність дріжджів, а це скоротить тривалість технологічного процесу приготування пшеничного хліба. Мікрозелень крест-салату збагачуює вироби вітамінами, макро- і мікроелементами.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62369
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_516-519.pdf604.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.