Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62327
Title: Формування функціонально-технологічних властивостей плівки із кишкової сировини під час сушіння
Authors: Онищенко, В. М.
Пак, А. О.
Онищенко, А. В.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Онищенко В. М., Пак А. О., Онищенко А. В. Формування функціонально-технологічних властивостей плівки із кишкової сировини під час сушіння. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 433-437.
Abstract: Дослідженнями кінетики сушіння плівки багатофункціонального призначення із кишкової сировини визначено раціональні значення температури нагрівальних поверхонь.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62327
Appears in Collections:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_433-437.pdf349.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.