Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62327
Title: | Формування функціонально-технологічних властивостей плівки із кишкової сировини під час сушіння |
Authors: | Онищенко, В. М. Пак, А. О. Онищенко, А. В. |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Онищенко В. М., Пак А. О., Онищенко А. В. Формування функціонально-технологічних властивостей плівки із кишкової сировини під час сушіння. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 433-437. |
Abstract: | Дослідженнями кінетики сушіння плівки багатофункціонального призначення із кишкової сировини визначено раціональні значення температури нагрівальних поверхонь. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62327 |
Appears in Collections: | Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_433-437.pdf | 349.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.