Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62279
Название: | Наочність при вивченні харчових технологій |
Авторы: | Мінько, Н. П. |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Харків: Комунальне підприємство «Міська друкарня» |
Библиографическое описание: | Мінько Н. П. Наочність при вивченні харчових технологій. Освітні інновації в умовах цифрових трансформацій професійної підготовки фахівців: матеріали Всеукраїнської наук.-методичної конф. (м. Харків, 12 грудня 2024 року). Харків: Комунальне підприємство «Міська друкарня», 2024. С. 142-144 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62279 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали Всеукраїнської науково-методичної конференції «Освітні інновації в умовах цифрових трансформацій професійної підготовки фахівців» |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Konf_Osvitni_innovatsiyi_24-143-145.pdf | 153.57 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.