Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62279
Название: Наочність при вивченні харчових технологій
Авторы: Мінько, Н. П.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: Комунальне підприємство «Міська друкарня»
Библиографическое описание: Мінько Н. П. Наочність при вивченні харчових технологій. Освітні інновації в умовах цифрових трансформацій професійної підготовки фахівців: матеріали Всеукраїнської наук.-методичної конф. (м. Харків, 12 грудня 2024 року). Харків: Комунальне підприємство «Міська друкарня», 2024. С. 142-144
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62279
Располагается в коллекциях:Матеріали Всеукраїнської науково-методичної конференції «Освітні інновації в умовах цифрових трансформацій професійної підготовки фахівців»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Konf_Osvitni_innovatsiyi_24-143-145.pdf153.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.