Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62149
Назва: Технологія очищення спирту- сирцю в умовах лабораторного практикуму «Харчові технології»
Автори: Цихановська, І. В.
Литвін, О. О.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Цихановська І. В., Литвін О. О. Технологія очищення спирту- сирцю в умовах лабораторного практикуму «Харчові технології» . Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 329-330.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62149
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 (1)-329-330.pdf106.34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.