Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62125
Название: Вплив емульгаторів ацилгліцеринної природи на міжфазну взаємодію в процесах змочування гідрофобної поверхні
Авторы: Мурликіна, Н. В.
Самойленко, С. О.
Упатова, О. І.
Уклеїна, О. Г.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Мурликіна Н. В., Самойленко С. О., Упатова О. І., Уклеїна О. Г. Вплив емульгаторів ацилгліцеринної природи на міжфазну взаємодію в процесах змочування гідрофобної поверхні. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 281-280.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62125
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t-8-11.09.15 (1)-281-282.pdf153.64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.