Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62119
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗначек, Р. Р.-
dc.contributor.authorМардар, М. Р.-
dc.date.accessioned2025-01-29T16:49:44Z-
dc.date.available2025-01-29T16:49:44Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЗначек Р. Р., Мардар М. Р. Напрями покращення споживних властивостей зернових хлібців. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 269-270.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62119-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНапрями покращення споживних властивостей зернових хлібцівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-269-270.pdf108.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.