Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62113
Название: | Traditional and innovative approaches to the practical training of specialists in economic specialties |
Другие названия: | Традиційні та інноваційні підходи до практичної підготовки фахівців економічних спеціальностей |
Авторы: | Kotko, Yana Bugrymenko, Roman Kulinich, Oksana |
Ключевые слова: | practical training;traditional approaches;innovative approaches;educational practice;industrial practice;professional competencies;практична підготовка;традиційні підходи;інноваційні підходи;навчальна практика;виробнича практика;професійні компетентності |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Вінниця |
Библиографическое описание: | Kotko Ya., Bugrymenko R., Kulinich O. Traditional and innovative approaches to the practical training of specialists in economic specialties. Грааль науки. Вінниця: ГО «Європейська наукова платформа»; НУ «Інститут науково-технічної інтеграції та співпраці». 2024. № 46. С. 144-152. |
Краткий осмотр (реферат): | The article defines the importance of implementing innovative approaches to the
practical training of applicants. The traditional and innovative approaches used in the practical
training of specialists in economic specialties are highlighted. The features of the organization of
educational and industrial practice of applicants are considered. The orientation of traditional and
innovative approaches to practical training is compared. The characteristics of innovative
approaches to practical training of specialists at the present stage are reflected. У статті визначено важливість провадження інноваційних підходів до практичної підготовки здобувачів. Висвітлено традиційні та інноваційні підходи, які застосовуються при практичній підготовці фахівців економічних спеціальностей. Розглянуті особливості організації навчальної та виробничої практики здобувачів. Порівняно спрямованість традиційного та інноваційного підходів до практичної підготовки. Відображена характеристика інноваційних підходів до практичної підготовки фахівців на сучасному етапі. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62113 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Kulinich_Hraal_nauky_2024_46_144-152.pdf | 225.63 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.