Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62085
Назва: Зберігання плодоовочевої продукції із застосуванням плівкоутворювальних композицій
Автори: Дубініна, А. А.
Летута, Т. М.
Березовський, Д. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дубініна А. А., Летута Т. М., Березовський Д. В. Зберігання плодоовочевої продукції із застосуванням плівкоутворювальних композицій. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 257-258.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62085
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 (1)-257-258.pdf107.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.