Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62084
Название: Удосконалення технології напівфабрикатів із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу
Авторы: Діхтярь, А. М.
Федак, Н. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Діхтярь А. М., Федак Н. В. Удосконалення технології напівфабрикатів із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 255-256.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62084
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t-8-11.09.15 (1)-255-256.pdf109.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.