Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62077
Название: Фізико-хімічні показники та реологічні властивості яблучного пюре різних сортів та методів обробки
Авторы: Григоренко, О. В.
Байбєрова, С. С.
Антонова, Г. В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Григоренко О. В., Байбєрова С. С., Антонова Г. В. Фізико-хімічні показники та реологічні властивості яблучного пюре різних сортів та методів обробки. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 241-242.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62077
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t-8-11.09.15 (1)-241-242.pdf107.11 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.