Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62075
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГоловко, Т. М.-
dc.contributor.authorПрименко, В. Г.-
dc.date.accessioned2025-01-28T12:11:49Z-
dc.date.available2025-01-28T12:11:49Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationГоловко Т. М., Применко В. Г. Дослідження впливу добавки «СИВОСЕЛЕН ПЛЮС» на органолептичні показники якості майонезу. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 237-238.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62075-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження впливу добавки «СИВОСЕЛЕН ПЛЮС» на органолептичні показники якості майонезуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 (1)-237-238.pdf150.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.