Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62073
Название: Розробка комплексної оцінки якості напівфабрикату з пектиновмісної сировини
Авторы: Гніцевич, В. А.
Васильєва, О. О.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гніцевич В. А., Васильєва О. О. Розробка комплексної оцінки якості напівфабрикату з пектиновмісної сировини. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 233-234.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62073
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t-8-11.09.15 (1)-233-234.pdf120.03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.