Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62069
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБоліла, Н. О.-
dc.contributor.authorСидоренко, О. В.-
dc.date.accessioned2025-01-28T12:01:12Z-
dc.date.available2025-01-28T12:01:12Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБоліла Н. О., Сидоренко О. В. Вплив технології на формування споживних властивостей жиру з печінки акули катран. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 225-226.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62069-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВплив технології на формування споживних властивостей жиру з печінки акули катранuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 (1)-225-226.pdf108.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.