Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62053
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.contributor.authorКоновалова, К. Ю.-
dc.date.accessioned2025-01-28T10:41:06Z-
dc.date.available2025-01-28T10:41:06Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЧервоний В. М., Коновалова К. Ю. Технічне забезпечення технології «Sous vide» у ресторанній справі. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 198-199.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62053-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleТехнічне забезпечення технології «Sous vide» у ресторанній справіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t-8-11.09.15 (1)-198-199.pdf108.98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.