Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62047
Назва: Производство экструдатов пористой макроструктуры с наполнителем из ореховой муки
Автори: Сесикашвили, О. Ш.
Цагареишвили, Д. Р.
Цагареишвили, Ш. Д.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Сесикашвили О. Ш., Цагареишвили Д. Р., Цагареишвили Ш. Д. Производство экструдатов пористой макроструктуры с наполнителем из ореховой муки. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 187-189.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62047
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 (1)-187-189.pdf152.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.