Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/62021
Назва: Способи очищення зернових культур
Автори: Гаєк, Є. А.
Сірий, О. І.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Гаєк Є. А., Сірий О. І. Способи очищення зернових культур. Молодь і технічний прогрес в АПВ: матеріали Міжнар. наук.-практ. конф., 26-27 листопада 2024 р.; Держ. біотехнологічний ун-т. Харків, 2024. С. 326-329.
Короткий огляд (реферат): Відділення домішкових частинок із зернового вороху засноване на різниці їх фізико-механічних властивостей із зернівками основної культури. Цей принцип є основою роботи різних зерноочисних машин, що розділяють компоненти за ознаками різниці аеродинамічних властивостей частинок, їх розмірів, форми, властивостей поверхні, щільності, електричних властивостей.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/62021
Розташовується у зібраннях:Матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодь і технічний прогрес в АПВ»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Molod_tekhnichnyy_prohres_APV_2024_326-329.pdf338.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.