Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6179
Назва: Інституціональна складова економічного розвитку тваринництва на основі диференціації впливу інституцій та інститутів
Інші назви: Institutional component economic development animal husbandry based on differentiation influence of institutions and institutes.
Институциональная составляющая экономического развития животноводства на основе дифференциации влияния институций и институтов
Автори: Улько, Є.М.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: Харківський національний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва
Бібліографічний опис: Улько Є.М. Інституціональна складова економічного розвитку тваринництва на основі диференціації впливу інституцій та інститутів . 2015. № 2. С. 131
Серія/номер: Економічні науки;№ 2
Короткий огляд (реферат): Выявлено, что под термином «институт» понимают часто неоднозначные понятия, которые несут потенциальную опасность порождения гносеологических институциональных «ловушек» при восприятии соответствующих процессов. Развито идею дифференциации понятий «институция» и «институт» с целью структурного их введение в научный оборот, положений по формированию концепции экономического развития животноводства на институциональной основе.
Is revealed, that the under term «institutes» refers often ambiguous concepts, which have potential danger emergence of gnosiological institutional «traps» at perception of relevant processes. Developed idea of differentiation concepts «institution» and «institute» for purpose structural their introduction into scientific circulation, provisions on formation conception of economic development animal husbandry on institutional basis.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6179
Розташовується у зібраннях:Вісник Харківського національного аграрного університету ім. В.В. Докучаєва серія "Економічні науки" № 2

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ulko.pdf323.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.