Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61758
Назва: Современные проблемы и перспективные направления совершенствования оборудования для подготовки плодов дыни к переработке
Автори: Медведков, Е. Б.
Байболова, Л. К.
Адмаева, А. М.
Кизатова, М. Е.
Шевцов, А. А.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Медведков Е. Б., Байболова Л. К., Адмаева А. М., Кизатова М. Е., Шевцов А .А. Современные проблемы и перспективные направления совершенствования оборудования для подготовки плодов дыни к переработке. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 173-174.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61758
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 (17374.pdf123.31 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.