Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61752
Название: Перспективи впровадження технології «Cook and Chill» для організації харчування на виробничих підприємствах
Авторы: Колісниченко, Т. О.
Дятченко, К. А.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Колісниченко Т. О., Дятченко К. А. Перспективи впровадження технології «Cook and Chill» для організації харчування на виробничих підприємствах. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 161-162.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61752
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t-8-11.09.15 (16162.pdf111.61 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.