Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61699
Title: Удосконалення системи технічного обслуговування харчового обладнання шляхом використання методів і засобів вібродіагностування
Authors: Петриченко, С. В.
Олексієнко, В. О.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Петриченко С. В., Олексієнко В. О. Удосконалення системи технічного обслуговування харчового обладнання шляхом використання методів і засобів вібродіагностування. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 79-80.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61699
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 798.pdf155.04 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.