Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61688
Title: Особливості використання обжарювального апарата у виробництві житнього ферментованого солоду
Authors: Ковальова, О. С.
Кошулько, В. С.
Філіпенко, Д. В.
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ковальова О. С., Кошулько В. С., Філіпенко Д. В. Особливості використання обжарювального апарата у виробництві житнього ферментованого солоду. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 57-58.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61688
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 578.pdf116.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.