Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61688
Назва: Особливості використання обжарювального апарата у виробництві житнього ферментованого солоду
Автори: Ковальова, О. С.
Кошулько, В. С.
Філіпенко, Д. В.
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ковальова О. С., Кошулько В. С., Філіпенко Д. В. Особливості використання обжарювального апарата у виробництві житнього ферментованого солоду. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 57-58.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61688
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t-8-11.09.15 578.pdf116.21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.