Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61687
Title: | Способ производства высокотехнологических полуфабрикатов фруктовых паст |
Authors: | Киптелая, Л. В. Загорулько, А .Е. |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Киптелая Л. В., Загорулько А .Е. Способ производства высокотехнологических полуфабрикатов фруктовых паст. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 55-56. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61687 |
Appears in Collections: | Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t-8-11.09.15 5657.pdf | 107.79 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.