Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61687
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКиптелая, Л. В.-
dc.contributor.authorЗагорулько, А .Е.-
dc.date.accessioned2025-01-23T08:25:34Z-
dc.date.available2025-01-23T08:25:34Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКиптелая Л. В., Загорулько А .Е. Способ производства высокотехнологических полуфабрикатов фруктовых паст. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 55-56.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61687-
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleСпособ производства высокотехнологических полуфабрикатов фруктовых пастuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t-8-11.09.15 5657.pdf107.79 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.