Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61667
Название: Інноваційні аспекти розвитку наукової діяльності в Харківському державному університеті харчування та торгівлі
Авторы: Черевко, О. І.
Михайлов, В. М.
Фощан, А. Л.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Черевко О. І., Михайлов В. М., Фощан А. Л. Інноваційні аспекти розвитку наукової діяльності в Харківському державному університеті харчування та торгівлі. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 8-11 вересня 2015 р. Харків: ХДУХТ, 2015. С. 10-14.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61667
Располагается в коллекциях:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t-8-11.09.15 (1)-10-14.pdf150.92 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.