Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61569
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorДмитревський, Д. В.-
dc.contributor.authorЛазуренко, Р. С.-
dc.date.accessioned2025-01-21T08:02:20Z-
dc.date.available2025-01-21T08:02:20Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЛазуренко Р. С. Переваги застосування комбінованих способів термічної обробки харчових продуктів. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Дмитревський Д. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 283.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61569-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleПереваги застосування комбінованих способів термічної обробки харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_283.pdf98.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.