Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61488
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЗагорулько, О. Є.-
dc.contributor.advisorЗагорулько, А. М.-
dc.contributor.authorЗахарова, А. О.-
dc.contributor.authorГордієнко, І. О.-
dc.date.accessioned2025-01-20T08:45:44Z-
dc.date.available2025-01-20T08:45:44Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЗахарова А. О., Гордієнко І. О. Розробка нового способу виробництва пастоподібного напівфабрикату. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Загорулько О. Є., Загорулько А. М. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 256.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61488-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка нового способу виробництва пастоподібного напівфабрикатуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_256.pdf98.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.