Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61483
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorМихайлов, В. М.-
dc.contributor.advisorПрасол, С. В.-
dc.contributor.authorВельмісов, О. П.-
dc.contributor.authorКупцова, К. А.-
dc.contributor.authorОбразцов, М. В.-
dc.date.accessioned2025-01-20T08:36:37Z-
dc.date.available2025-01-20T08:36:37Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationВельмісов О. П., Купцова К. А., Образцов М. В. Енерго-та ресурсоефективний процес виробництва концентратів із рослинної сировини. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Михайлов В. М., Прасол С. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 252.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61483-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleЕнерго-та ресурсоефективний процес виробництва концентратів із рослинної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_252.pdf99.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.