Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61476
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorОдарченко, А. М.-
dc.contributor.advisorСподар, К. В.-
dc.contributor.authorПередерій, Н. М.-
dc.date.accessioned2025-01-20T08:23:21Z-
dc.date.available2025-01-20T08:23:21Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationПередерій Н. М. Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників якості деяких зразків кефіру. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Одарченко А. М., Сподар К. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 246.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61476-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження органолептичних та фізико-хімічних показників якості деяких зразків кефіруuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_246.pdf97.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.