Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61465
Название: Нові види товарної обробки та інноваційні методи паковання плодів та овочів
Авторы: Татар, Л. В.
Летута, Т. М.
Репешко, К. С.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Татар Л. В., Летута Т. М., Репешко К. С. Нові види товарної обробки та інноваційні методи паковання плодів та овочів. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 542-543
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61465
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-542-543.pdf151.99 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.