Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61450
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко, Ю. М. | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-19T12:48:02Z | - |
dc.date.available | 2025-01-19T12:48:02Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Кравченко Ю. М. Упровадження системи НАССР якості й безпечності харчових продуктів на підприємствах. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 514-515 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61450 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Упровадження системи НАССР якості й безпечності харчових продуктів на підприємствах | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-514-515.pdf | 151.22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.