Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61448
Название: Використання нетрадиційної овочевої сировини у виробництві кисломолочних напоїв
Авторы: Карбівнича, Т. В.
Репринцев, М. Р.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Карбівнича Т. В., Репринцев М. Р. Використання нетрадиційної овочевої сировини у виробництві кисломолочних напоїв. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 511-512
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61448
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-511-512.pdf162.62 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.