Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61447
Название: Низькобілкове печиво: особливості рецептури
Авторы: Дорохович, В. В.
Грицевіч, М. Ю.
Дата публикации: 2024
Издательство: Харків: ДБТУ
Библиографическое описание: Дорохович В. В., Грицевіч М. Ю. Низькобілкове печиво: особливості рецептури. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 510
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61447
Располагается в коллекциях:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-510.pdf118.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.