Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61389
Title: Проблеми безпеки та якості харчової продукції в Україні та способи їх вирішення
Authors: Грінчук, А. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Соколова, Є. Б.
Тренбач, Л. І.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Грінчук А. О. Проблеми безпеки та якості харчової продукції в Україні та способи їх вирішення. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Соколова Є. Б., Тренбач Л. І. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 237.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61389
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_237.pdf97.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.