Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61383
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСподар, К. В.-
dc.contributor.authorБагінська, А. О.-
dc.date.accessioned2025-01-17T12:47:26Z-
dc.date.available2025-01-17T12:47:26Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБагінська А. О. Дослідження вмісту води в цукровому печиві. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Сподар К. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 231.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61383-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДослідження вмісту води в цукровому печивіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_231.pdf98.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.