Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61382
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorОлійник, А. І.-
dc.contributor.authorЯцемірська, А. О.-
dc.contributor.authorНоворождєна, Т. О.-
dc.date.accessioned2025-01-17T11:13:15Z-
dc.date.available2025-01-17T11:13:15Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationЯцемірська А. О., Новорождєна Т. О. Оцінка якості кондитерської продукції вітчизняних виробників. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Олійник А. І. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 230.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61382-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleОцінка якості кондитерської продукції вітчизняних виробниківuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_230.pdf98.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.