Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/61330
Title: Особливості експертизи фаянсового посуду
Authors: Касьянова, В. Е.
metadata.dc.contributor.advisor: Головко, М. П.
Полупан, В. В.
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Касьянова В. Е. Особливості експертизи фаянсового посуду. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Головко М. П., Полупан В. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 209-210.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61330
ISBN: 978-966-405-473-4
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_209-210.pdf99.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.