Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61253
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.advisorКотюк, Т. В.-
dc.contributor.authorТкачов, І. Є.-
dc.date.accessioned2025-01-16T07:03:52Z-
dc.date.available2025-01-16T07:03:52Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationТкачов І. Є. Розробка інноваційної технології білкових пастоподібних закусок на основі дрібнодисперсного пюре з гороху. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Котюк Т. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 169-170.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61253-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleРозробка інноваційної технології білкових пастоподібних закусок на основі дрібнодисперсного пюре з горохуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_169-170.pdf100.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.