Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61079
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Власенко, Л. Л. | - |
dc.contributor.author | Левінец, Ю. Д. | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-30T07:22:42Z | - |
dc.date.available | 2024-12-30T07:22:42Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Левінец Ю. Д. Удосконалення технології приготування супів за рахунок добавки рослинного походження. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер. Власенко Л. Л. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 139. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-473-4 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61079 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Удосконалення технології приготування супів за рахунок добавки рослинного походження | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді. |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_139.pdf | 99.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.