Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61060
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПогарська, В. В.-
dc.contributor.advisorКотюк, Т. В.-
dc.contributor.authorАнциферова, А. В.-
dc.date.accessioned2024-12-29T16:47:49Z-
dc.date.available2024-12-29T16:47:49Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationАнциферова А. В. Нанотехнологія білкових наноструктурованих продуктів із гороху з використанням процесів механоактивації. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. зд обувачів вищої освіти і молодих учених, 3 квітня 2019 р.; наук. кер.: Погарська В. В., Котюк Т. В. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 120.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-473-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61060-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНанотехнологія білкових наноструктурованих продуктів із гороху з використанням процесів механоактиваціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_tekhnolohiyi_rozvytku_2019_1_120.pdf98.76 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.