Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61022
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Боровікова, Наталія Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Гавриш, Тетяна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Шаніна, Ольга Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-27T20:26:30Z | - |
dc.date.available | 2024-12-27T20:26:30Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Методичні рекомендації з організації та проведення виробничої практики: рекомендації для студентів магістратури факультету перероб. і харчових виробництв за спец. 181 «Харчові технології»; уклад.: Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна. Харків: ДБТУ, 2024. 22 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61022 | - |
dc.description.abstract | Виробнича практика є важливою складовою навчального процесу, яка надає можливість студентам застосувати на практиці набуті теоретичні знання, поглибити розуміння технологічних процесів у галузі зернопродуктів та зернових ресурсів, а також оволодіти необхідними професійними навичками. Метою даної практики є формування у здобувачів освіти компетенцій, необхідних для ефективної діяльності на підприємствах зернопереробної промисловості, ознайомлення з сучасними технологіями, виробничими процесами та обладнанням, що використовуються у галузі. Студенти матимуть можливість вивчити організацію виробництва, засвоїти принципи контролю якості продукції, освоїти методи управління та оптимізації технологічних процесів. У методичних вказівках висвітлюються основні вимоги до проходження практики, завдання, які необхідно виконати, та рекомендації щодо оформлення звіту за її результатами. Виконання вимог та рекомендацій допоможе студентам систематизувати отримані знання і досвід, що сприятиме їх подальшій професійній діяльності та розвитку у сфері технологій зернопродуктів і зернових ресурсів. Ці вказівки покликані забезпечити якісне проходження практики та підготувати студентів до майбутньої роботи на виробництві, де вони зможуть застосувати отримані знання у реальних умовах. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Методичні рекомендації з організації та проведення виробничої практики | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MR_orhaniz_provedennya_vyrobnych_ praktyky_24.pdf | 513.63 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.