Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61022
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБоровікова, Наталія Олексіївна-
dc.contributor.authorГавриш, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorШаніна, Ольга Миколаївна-
dc.date.accessioned2024-12-27T20:26:30Z-
dc.date.available2024-12-27T20:26:30Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМетодичні рекомендації з організації та проведення виробничої практики: рекомендації для студентів магістратури факультету перероб. і харчових виробництв за спец. 181 «Харчові технології»; уклад.: Н. О. Боровікова, Т. В. Гавриш, О. М. Шаніна. Харків: ДБТУ, 2024. 22 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/61022-
dc.description.abstractВиробнича практика є важливою складовою навчального процесу, яка надає можливість студентам застосувати на практиці набуті теоретичні знання, поглибити розуміння технологічних процесів у галузі зернопродуктів та зернових ресурсів, а також оволодіти необхідними професійними навичками. Метою даної практики є формування у здобувачів освіти компетенцій, необхідних для ефективної діяльності на підприємствах зернопереробної промисловості, ознайомлення з сучасними технологіями, виробничими процесами та обладнанням, що використовуються у галузі. Студенти матимуть можливість вивчити організацію виробництва, засвоїти принципи контролю якості продукції, освоїти методи управління та оптимізації технологічних процесів. У методичних вказівках висвітлюються основні вимоги до проходження практики, завдання, які необхідно виконати, та рекомендації щодо оформлення звіту за її результатами. Виконання вимог та рекомендацій допоможе студентам систематизувати отримані знання і досвід, що сприятиме їх подальшій професійній діяльності та розвитку у сфері технологій зернопродуктів і зернових ресурсів. Ці вказівки покликані забезпечити якісне проходження практики та підготувати студентів до майбутньої роботи на виробництві, де вони зможуть застосувати отримані знання у реальних умовах.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleМетодичні рекомендації з організації та проведення виробничої практикиuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MR_orhaniz_provedennya_vyrobnych_ praktyky_24.pdf513.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.