Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60922
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрилепа, Н. В.-
dc.contributor.authorЛісовик, Д. А.-
dc.date.accessioned2024-12-25T21:05:38Z-
dc.date.available2024-12-25T21:05:38Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПрилепа Н. В., Лісовик Д. А. Організаційні засади розробки концептуального ресторанного закладу. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 481-482uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60922-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ДБТУuk_UA
dc.titleОрганізаційні засади розробки концептуального ресторанного закладуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-481-482.pdf112.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.