Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60922
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прилепа, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Лісовик, Д. А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-25T21:05:38Z | - |
dc.date.available | 2024-12-25T21:05:38Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Прилепа Н. В., Лісовик Д. А. Організаційні засади розробки концептуального ресторанного закладу. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 481-482 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60922 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Організаційні засади розробки концептуального ресторанного закладу | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі» |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-481-482.pdf | 112.91 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.