Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60921
Назва: Сучасні стратегії розвитку сервісної діяльності на підприємствах готельно-ресторанного господарства
Автори: Поляшенко, Є. Г.
Щербонос, Є. Т.
Сорокіна, С. В.
Акмен, В. О.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Харків: ДБТУ
Бібліографічний опис: Поляшенко Є. Г., Щербонос Є. Т., Сорокіна С. В., Акмен В. О. Сучасні стратегії розвитку сервісної діяльності на підприємствах готельно-ресторанного господарства. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 479-480
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60921
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-479-480.pdf112.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.