Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60907
Title: Крос-культурний менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі
Authors: Корсак, Р. В.
Гуштан, Т. В.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Корсак Р. В., Гуштан Т. В. Крос-культурний менеджмент у готельно-ресторанному бізнесі. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 451-452
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60907
Appears in Collections:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-451-452.pdf112.62 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.