Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60899
Title: Шляхи вдосконалення системи надання послуг у закладах готельно-ресторанного господарства
Authors: Карбівнича, Т. В.
Стренадко, В. Р.
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Карбівнича Т. В., Стренадко В. Р. Шляхи вдосконалення системи надання послуг у закладах готельно-ресторанного господарства. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі: тези доповідей ІІІ Міжнар. науково-практ. конф., 5 листопада 2024 р. Харків: ДБТУ, 2024. С. 440-441
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60899
Appears in Collections:Тези доповідей ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі»

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
konf_Aktual_problemy_perspekt_rozvytku 24-440-441.pdf112.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.