Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60191
Назва: Механізм сталої діяльності сільськогосподарських підприємств
Інші назви: Mechanisms of sustainable activity of agricultural enterprises
Автори: Пахуча, Е. В.
Скрипань, В. А.
Ключові слова: сталість;сільськогосподарське підприємство;складові сталості;економічні методи;фактори впливу;механізм сталості;constancy;agricultural enterprise;components of constancy;economic methods;factors of influence;mechanism of constancy
Дата публікації: 2018
Видавництво: Одеса
Бібліографічний опис: Пахуча Е. В., Скрипань В. А. Механізм сталої діяльності сільськогосподарських підприємств. Інфраструктура ринку. Одеса, 2018. Вип. 15. С. 116-121.
Короткий огляд (реферат): У статті розглянуто складові сталої діяльності сільськогосподарських підприємств, які характеризують тенденції економічного розвитку. Досліджена сталість виробництва продукції сільського господарства на прикладі досліджуваного господарства за п’ятирічний період. Визначений вплив соціальної та екологічної складові на сталість діяльності підприємств. Приведений алгоритм дії механізму забезпечення сталого розвитку. Запропонований механізм сталої діяльності сільськогосподарських підприємств.
The article discusses the components of sustainable activity of agricultural enterprises, which characterize the tendencies of economic development. The constancy of production of agricultural products on the example of the investigated economy for the five-year period is investigated. The influence of social and environmental components on the sustainability of enterprises is determined. The given algorithm of the mechanism of ensuring sustainable development. Proposed mechanism of sustainable activity of agricultural enterprises.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60191
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
S_MEKHANIZM_STALOYI_DIYAL_NOSTI_116-121.pdf557.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.