Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60163
Title: Переваги застосування економіко-математичної моделі в управлінській обліково-інформаційній ситемі підприємств ресторанного господарства
Authors: Топоркова, О. В.
Ільченко, М. О.
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Топоркова О. В., Ільченко М. О. Переваги застосування економіко-математичної моделі в управлінській обліково-інформаційній ситемі підприємств ресторанного господарства . Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 28 жовтня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 127-128.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60163
Appears in Collections:Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezy_konf_28_10_2016-127-28.pdf921.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.