Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60163
Назва: Переваги застосування економіко-математичної моделі в управлінській обліково-інформаційній ситемі підприємств ресторанного господарства
Автори: Топоркова, О. В.
Ільченко, М. О.
Дата публікації: 2016
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Топоркова О. В., Ільченко М. О. Переваги застосування економіко-математичної моделі в управлінській обліково-інформаційній ситемі підприємств ресторанного господарства . Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики: матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 28 жовтня 2016 р. Харків: ХДУХТ, 2016. С. 127-128.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/60163
Розташовується у зібраннях:Фінанси, облік і аналіз в управлінні підприємницькою діяльністю: сучасні проблеми та перспективи розвитку теорії і практики

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezy_konf_28_10_2016-127-28.pdf921.33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.