Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59833
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Воронкова, Алла Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Кускова, Світлана Вкторівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-12T09:39:04Z | - |
dc.date.available | 2024-12-12T09:39:04Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Вступ до фаху: метод. вказівки до організації та проходження навчальної практики для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спец. 073 «Менеджмент» та 281 «Публічне управління та адміністрування»; уклад.: А. А. Воронкова, С. В. Кускова. Харків: ДБТУ, 2024. 46 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59833 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки підготовлено колективом авторів кафедри менеджменту, бізнесу і адміністрування ДБТУ відповідно до освітньо професійних програм «Менеджмент» і «Публічне управління та адміністрування». В навчальному виданні наведено інформацію для засвоєння основних понять та категорій вищої освіти, набуття первісних знань та початкових умінь з організації самостійної роботи студентів, планування навчально-дослідної діяльності, закріплення практичних навичок роботи з інформаційними ресурсами та дотримання академічної доброчесності. Видання призначене здобувачам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання спеціальності 073 Менеджмент та 281 «Публічне управління та адміністрування». | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ДБТУ | uk_UA |
dc.title | Вступ до фаху: метод. вказівки, спец. 073 «Менеджмент» та 281 «Публічне управління та адміністрування» | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_vstup_fakhu_NP_073_281_24.pdf | 1.38 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.